Αποτελέσματα Διδακτορικών Υποτροφίων ΕΣΠΑ (2014-2020)

Mon, 12/12/2016

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι δύο υποψήφιοι διδάκτορες του Τμήματός μας, ο κ. Βασίλειος Δεληογλάνης και η κ. Τριανταφυλλιά Χασιώτη έλαβαν υποτροφία στο πλαίσιο της Δράσης 10.2.2.03.01 με τίτλο «Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας», 1ος Κύκλος, ΕΣΠΑ 2014-2020.

 

Ο τίτλος της διδακτορικής διατριβής του κ. Δεληογλάνη είναι Μέσα Επικοινωνίας Δι’ Εντοπισμού και η σχέση τους με τα Αφηγήματα στη Λογοτεχνία και τον Πολιτισμό της Βορείου Αμερικής (Locative Media and Narrative in North American Literature and Culture) και η τριμελής επιτροπή απαρτίζεται από τους Τατιανή Ραπατζίκου, Μιχάλη Κοκκώνη και Pawel Frelik.

 

Ο τίτλος της διδακτορικής διατριβής της κ. Χασιώτη είναι Μία Διεπιστημονική Προσέγγιση της Μελέτης της Λογοτεχνίας: Γλωσσολογική Ανάλυση των Μυθιστορημάτων της Margaret Atwood ως Σώμα Κειμένων (An Interdisciplinary Approach to the Study of Literature: A Corpus Linguistics Analysis of Margaret Atwood's Novels) και η τριμελής επιτροπή απαρτίζεται από τους Μαρίνα Ματθαιουδάκη, Τατιανή Ραπατζίκου και Διονύση Γούτσο.

 

Πολλά συγχαρητήρια στους υποψήψιους διδάκτορες για την επιτυχία τους και ευχές για καλή πορεία στη διδακτορική τους διατριβή.

 

Κατηγορία Ανακοίνωσης: 
Announcements