Άλλες Ανακοινώσεις

Υποτροφίες Τουρκίας για προπτυχιακές & μεταπτυχιακές σπουδές, ακ. έτους 2021-22 (20.2.2021)

18/01/2021

 

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί ανακοίνωση σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών της Τουρκίας, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22, που αφορά σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές 2ου (Master’s) & 3ου κύκλου (PhD).

 

Έδρα UNESCO: Πρόσκληση συμμετοχής για το "European Master's Programme in Human Rights and Democratisation"

29/12/2020

 

Η Έδρα UNESCO ΑΠΘ για την Εκπαίδευση στα Δικαιώματα του Ανθρώπου, τη Δημοκρατία και την Ειρήνη, ανακοινώνει την πρόσκληση συμμετοχής για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα 'European Master's Programme in Human Rights and Democratisation', στο οποίο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι ένα εκ των Ιδρυτικών Α.Ε.Ι. του Προγράμματος και το συντονίζον Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα.

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «eTranslation: Υποστηρίζοντας τις τουριστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και την Κύπρο»

27/11/2020

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «eTranslation: 

Υποστηρίζοντας τις τουριστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και την Κύπρο» στις 3 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10:00-13:15.

Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του σεμιναρίου.

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το Π.Μ.Σ. "Σπουδές στην Τοπική Ιστορία - Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις"

07/07/2020

 

Ανακοινώνεται  η πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του Δ.Π.Θ. "Σπουδές στην Τοπική Ιστορία-Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις" με καταληκτική ημερομηνία την 13η Σεπτεμβρίου 2020.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην επισυναπτόμενη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας   https://www.he.duth.gr.

 

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ_Π.Μ.Σ. "Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου: Ελλάδα, Αίγυπτος, Εγγύς Ανατολή" ΕΩΣ 10/9/2020

06/07/2020

 

Ανακοινώνεται η παράταση στην υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το καινοτόμο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών "Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου από της Προϊστορική Εποχή έως την Ύστερη Αρχαιότητα: Ελλάδα, Αίγυπτος, Εγγύς Ανατολή", του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στην επισυναπτόμενη Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και στην επίσημη ιστοσελίδα του Προγράμματος:

Προκήρυξη ΠΜΣ "Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας και Περιβάλλοντα Αλληλεπίδρασης" ακαδ. έτους 2020-21

06/07/2020

 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ψηφιακά Μέσα Επικοινωνίας και Περιβάλλοντα Αλληλεπίδρασης» (Master of Science in Digital Communication Media and Interaction Environments) του Τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ ΕΚΠΑ, το οποίο έχει εγκριθεί από το ΥΠΑΙΘ σύμφωνα με τον Ν.4485/2017, ανακοινώνει πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων ακαδ. έτους 2020-2021 για 20 μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες, με προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως και την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 23.59 (ηλεκτρονική υποβολή όλων των εγγράφων σε ενιαίο αρχείο pdf μέσω email).

Υποτροφίες Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Muhammadiyah της Ινδονησίας

22/06/2020

 

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν πρόσκλησης της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Ινδονησίας στην Αθήνα, στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί ανακοίνωση προγράμματος υποτροφιών για αλλοδαπούς/-ές υποψήφιους/-ες του Πανεπιστημίου Muhammadiyah της Yogyakarta, που αφορούν σε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης διδακτορικής διατριβής.