Νέα

27/11/2020

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «eTranslation: 

Υποστηρίζοντας τις τουριστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και την Κύπρο» στις 3 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10:00-13:15.

Πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του σεμιναρίου.

Συνδιοργανωτές του σεμιναρίου είναι οι Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και την Κύπρο, η Γενική Διεύθυνση Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - ΔΠΜΣ Διερμηνείας και Μετάφρασης. Επιστημονικά υπεύθυνη του σεμιναρίου είναι η  καθηγήτρια Τ. Δημητρούλια, που συντονίζει επίσης το πρακτικό σεμινάριο μαζί με την δρ. Κ. Κουρούνη.  Το σεμινάριο απευθύνεται σε φορείς και επιχειρήσεις/επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού

9/11/2020

Acquiring multiple competences through IATE Terminology Projects

By Elpida Loupaki, Assistant Professor of Descriptive Translation Studies and Terminology at the Aristotle University of Thessaloniki (GR), teaching Terminology at the Joint Postgraduate Studies Program “Conference Interpreting and Translation”

From 2013 our Master Students are introduced to Terminology Management through a special course delivered during their third semester of studies.

More here...


 

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΑΠΘ 

E-University 

E-Learning

Webmail